Fondant De Marshmallow Rulat
Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 977 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de opțional: colorare cu gel și mănuși de cauciuc, marshmallow, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fondant Laminat Cu Marshmallow, Fondant Laminat Cu Ciocolată Albă-Marshmallow, și Fondant Clasic Laminat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face fondant de marshmallow, puneți marshmallows și 2 linguri de apă într-un castron pentru microunde. Cuptor cu microunde 30 de secunde la mare; se amestecă până se amestecă bine. Continuați cu microunde încă 30 de secunde; amestecați din nou. Continuați până se topește (aproximativ 2 1/2 minute).
Așezați 3/4 din zahărul cofetarilor deasupra amestecului de marshmallow topit. Îndoiți zahărul în amestec de marshmallow. Aroma poate fi adăugată în acest moment, dacă se dorește.
Așezați scurtarea solidă a legumelor într-un castron ușor accesibil, astfel încât să puteți ajunge în el cu degetele în timp ce lucrați. Ungeți mâinile și contra Generos; întoarceți amestecul de marshmallow pe tejghea. Începeți să frământați așa cum ați face aluatul. Continuați să frământați, adăugând zahăr suplimentar pentru cofetari și ungând din nou mâinile și blatul, astfel încât fondantul să nu se lipească. Dacă fondantul de marshmallow se rupe ușor, este prea uscat; adăugați apă (aproximativ 1/2 lingură la un moment dat) frământând până când fondantul formează o bilă elastică fermă, netedă, care se va întinde fără a rupe, aproximativ 8 minute.
Cel mai bine este să permiteți fondantului de Marshmallow să stea la temperatura camerei, înfășurat dublu, peste noapte. Pregătiți fondantul pentru depozitare prin acoperire cu un strat subțire de scurtare vegetală solidă, înfășurați în folie de plastic și apoi puneți-l într-o pungă resigilabilă. Strângeți cât mai mult aer posibil. Fondantul de Marshmallow se va păstra bine la frigider timp de câteva săptămâni.
Când nu lucrați cu fondant, asigurați-vă că îl păstrați acoperit cu folie de plastic sau într-o pungă pentru a preveni uscarea acestuia. Când este gata de utilizare, frământați fondantul până se omogenizează.
Pentru a colora fondantul: dacă trebuie să nuanțați întregul lot de fondant, adăugați puțină culoare de gel amestecului de marshmallow topit înainte de a adăuga zahărul cofetarilor. Pentru cantități mai mici de fondant colorat, Adăugați culoare glazură porțiunilor de fondant, după cum este necesar. Purtarea mănușilor pentru colorare este foarte recomandată.