Fly Burgers

Fly Burgers
Reteta Fly Burgers este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 86 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 582 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină cu aluat de pâine, ou, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), Tartar Burgers – acestea sunt burgeri gustoase mici pe care toată lumea le va iubi, și Tex-Mex Burgers Texotic-Mexotic Burgers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare rolă în jumătate; formați fiecare într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Așezați pe o foaie de copt ungere; aplatizați ușor. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți la 350 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mic, combinați carnea de vită și oul. Forma în 16 chiftele, 2 în. fiecare. Într-o tigaie mare, gătiți chiftele pe ambele părți la foc mediu până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Rulouri despicate; așezați un patty de vită pe fiecare jumătate de jos. Pentru aripi, tăiați o formă îngustă în V din fiecare rolă; poziționați pe fiecare pat (aruncați secțiunile îndepărtate). Asigurați-vă cu scobitori. Pentru ochi, țeava două puncte de ketchup lângă marginea fiecărui patty opus V; sus cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista