Flutter By Cupcakes

Flutter By Cupcakes
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă Flutter By Cupcakes. Această rețetă servește 24 și costă 47 de cenți per porție. Acest desert are 203 calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați colorant alimentar, m&m-uri de ciocolată cu lapte, glazură de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este destul de bun. Încercați Flutter-By Franks , Cupcakes NASCAR – Cupcakes cu sare și oțet cu coajă de porc cu glazură de bere și Cupcakes cu sorg cu frișcă Whisky cu portocale – Cupcakes Wild West pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Nuanță glazură verde deschis; cupcakes înghețat generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Snur De Pantofi Lemn Dulce Negru, Tăiat în Bucăți De 3/8 InciSnur De Pantofi Lemn Dulce Negru, Tăiat în Bucăți De 3/8 Inci
2
Poziționați doi covrigei în miniatură pentru a forma aripi și Froot Loops pentru corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snur De Pantofi Lemn Dulce Negru, Tăiat în Bucăți De 3/8 InciSnur De Pantofi Lemn Dulce Negru, Tăiat în Bucăți De 3/8 Inci
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Adăugați un cap M&M și antene din lemn dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista