Floricele De Usturoi-Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați floricele de usturoi-Parmezan. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de piper cayenne, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Usturoi Rozmarin Parmezan Popcorn, Parmezan Mărar Și Floricele De Usturoi, și Parmezan-Gustare Cu Floricele De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut, amestecând, apoi scoateți cratița de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.
Ulei vegetal cald într-o oală mare, adâncă, cu un capac etanș la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați floricele nepopate, acoperiți oala și gătiți 1 minut. Glisați energic oala înainte și înapoi peste arzător până când floricelele încep să apară. Continuați să gătiți și să agitați oala până când popping dispare, aproximativ 5 minute.
Scoateți oala de pe foc și transferați floricelele într-un castron mare de servire.
Se toarnă amestecul de unt-usturoi peste floricele, se presară parmezan și cayenne și se aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se servește.