Fleac De Ouă
Reteta Eggnog fleac este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, lapte, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Ouă, Eggnog Tiramisu Fleac, și Tort Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți amestecul de budincă, lapte, 2 linguri. suc de portocale și nucșoară într-un castron mare cu telul 2 min. Se amestecă ușor biciul rece.
Feliați tortul orizontal în 4 straturi.
Presărați uniform straturile de tort cu sucul de portocale rămas.
Tăiați în cuburi de 1 inch.
Așezați jumătate din cuburile de tort pe fundul 2-1 / 2-qt. bol cu față dreaptă. Puneți jumătate din amestecul de bici rece peste cuburile de tort. Se acoperă cu fructe de pădure și nuci, rezervând mai multe pentru garnitură, dacă se dorește.
Puneți cuburile de tort rămase și amestecul de bici rece peste nuci. Se acoperă cu fructe de pădure și nuci rezervate. Dați la frigider până când este gata de servit.