Flans De Miere
Flans de miere este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flanuri De Nucă De Cocos, Flancuri Individuale, și Flane de nucă de cocos cu rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați zahărul într-un 3-qt. cratiță; loc la foc mediu, și se fierbe, agitând ușor tigaie, 4 minute sau până când zahărul se topește și se transformă un maro auriu deschis. Se amestecă încet în 3 linguri. dragă. (
Amestecul se va aglomera puțin; se amestecă ușor până se topește.)
Se ia de pe foc; se toarnă imediat zahăr caramelizat fierbinte în 6 (6 oz.) ramekins.
Procesați laptele condensat, următoarele 4 ingrediente și restul de 4 linguri. miere într-un blender 10 până la 15 secunde sau până se omogenizează; se toarnă uniform peste zahăr în fiecare ramekin.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte de la robinet în tigaie la o adâncime de 1 inch. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când este ușor setat. (Flan va jiggle atunci când pan este agitat.)
Scoateți ramekins din Baia de apă; așezați pe un suport de sârmă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și răciți 3 ore. Rulați un cuțit în jurul marginilor flancurilor pentru a slăbi; inversați flancurile pe o farfurie de servire.