Flans de ceapă cu Fonduta
Ceapa Flans cu Fondutan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 242 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de sare și piper, nucșoară, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mozzarella Fonduta, Macaroane Grill Fonduta Gamberi, și Flans De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: veți avea nevoie de o rundă de sufle de 3 uncii sau mâncăruri cu flan pentru această rețetă
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți untul până când spuma dispare.
Adăugați ceapa și gătiți încet până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute. Se lasă să se răcească.
Ungeți formele de flan și preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Împărțiți ceapa printre formele de flan. Într-un castron, amestecați împreună nucșoară, rozmarin, lapte, ouă, gălbenușuri și brânză rasă. Condimentează cu sare și piper și împarte amestecul de lapte între formele de flan.
Așezați flanele în tigaie brownie și umpleți până la jumătate cu apă rece.
Se introduce în cuptor și se coace 45 de minute, sau până când interiorul este setat sau o scobitoare iese uscată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Desfaceți și serviți cu fonduta și trufe.