Flan Portocaliu
Flanul portocaliu este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de lapte de migdale, sare, apă de flori de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan Portocaliu, Rețetă De Flan De Portocale, și Portocaliu-Cafea Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Aduceți apa și 1/2 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie vartej ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar închis. Imediat se toarnă caramel în vas de copt și înclinați pentru a acoperi de jos (vas va fi fierbinte). Se răcește până se întărește, 10 până la 15 minute.
Bateți împreună ingredientele rămase, inclusiv restul de 3/4 cană de zahăr (sau amestecați într-un blender).
Se toarnă cremă peste caramel.
Coaceți într-o baie de apă până când crema este setată la 3 inci de margine, dar încă clătinată în Centru, 1 până la 1 1/2 ore.
Transferați flanul în vas într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 40 de minute (flanul va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește). Se răcește până se răcește, cel puțin 8 ore.
Pentru a desface flanul, rulați un cuțit subțire în jurul marginii vasului, apoi înmuiați vasul scurt (aproximativ 20 de secunde) într-o tigaie cu apă foarte caldă. Inversați un platou mare cu o margine peste vasul de copt, apoi inversați rapid pentru a întoarce flanul pe platou (caramelul se va turna peste și în jurul flanului).
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
Flanul poate fi răcit până la 1 zi (înainte de desfacere).
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Tempranillo]()
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.