Fileuri De Somon De Arțar Teriyaki

Fileuri De Somon De Arțar Teriyaki
Fileurile de somon de arțar Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 334 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, file de somon, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ File De Somon Glazurat Cu Arțar, Fileuri De Somon Glazurate Cu Arțar, și Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele cinci ingrediente până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
3
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați somon; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 1-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
5
Scurgeți somonul, aruncând marinada în pungă. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
6
Așezați somonul pe grătar, cu pielea în jos. Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la căldură 10-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, ungând frecvent în ultimele 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista