Fileuri De Pește Cu Ierburi Coapte

Fileuri De Pește Cu Ierburi Coapte
Această rețetă face 6 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 25 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fileurile de pește cu ierburi coapte ar putea fi o extraordinară fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de suc de lămâie, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați File De Pește Cu Ierburi Crocante, File de pește cu sos tartar cu ierburi, și Fileuri De Pește Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Fundul de unt al unui vas de copt de 9 x 13 inci. Aranjați peștele în vas, presărați sare și piper și punctați cu 1/2 lingură. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți până când peștele devine opac și fraged atunci când este străpuns cu vârful unui cuțit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
3
În timp ce peștele se coace, topiți restul de 3 linguri. unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, caperele și tarhonul, apoi se toarnă sosul peste pește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TarhonTarhon
CapereCapere
UsturoiUsturoi
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista