Filete Mignons cu crustă de fenicul portocaliu
Filetele Mignons cu crustă de fenicul portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Filete Mignons Cu Eșalotă, Filete Mignons Cu Sos Bourguignonne, și Filete Mignons Cu Pesto Și Roșii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Amestecați firimiturile de pâine, semințele de fenicul, coaja, 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic până se combină bine.
Se usucă fripturile, apoi se presară peste tot cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fripturile până se rumenesc bine pe fund, 3 până la 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și întoarceți fripturile cu o spatulă.
Se întinde deasupra fiecărei fripturi cu 1 linguriță de muștar, apoi se presară uniform cu amestec de pesmet.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți fripturile, fără a vă întoarce, 5 minute pentru mediu-rar.