Filete de curcan cu ceapă caramelizată

Filete de curcan cu ceapă caramelizată
Filetele de curcan cu ceapă caramelizată sunt un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, filete de piept de curcan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de curcan cu ceapă roșie caramelizată, glisoare de curcan + ceapă caramelizată, și Burgeri de curcan cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Presărați ambele părți ale curcanului cu sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti curcanul in ulei aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă vinul în tigaie; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 40 de minute sau până când sucul de curcan nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți curcanul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 5 minute, amestecand frecvent; reduceți căldura la mediu. Se amestecă zahărul brun, cimbru și 1/4 linguriță de piper. Gatiti 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Felie de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Serviți curcanul cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista