Filete de curcan cu ceapă caramelizată
Filetele de curcan cu ceapă caramelizată sunt un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, filete de piept de curcan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de curcan cu ceapă roșie caramelizată, glisoare de curcan + ceapă caramelizată, și Burgeri de curcan cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Presărați ambele părți ale curcanului cu sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti curcanul in ulei aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti.
Se toarnă vinul în tigaie; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 40 de minute sau până când sucul de curcan nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.
Scoateți curcanul din tigaie; păstrați cald.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 5 minute, amestecand frecvent; reduceți căldura la mediu. Se amestecă zahărul brun, cimbru și 1/4 linguriță de piper. Gatiti 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste.
Serviți curcanul cu ceapă.