Filet cu sos Bearnaise
Muschiulet cu sos Bearnaise ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 356 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, și Filet la grătar cu unt de Bearnaise.
Instrucțiuni
Combinați sarea și piperul de usturoi; frecați peste friptură.
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.
Între timp, într-o cratiță, combinați oțetul, ceapa verde, tarhonul și piperul; aduceți la fierbere. Tulpina, rezervând lichid; aruncați ceapa verde și tarhonul.
Puneți gălbenușurile de ou într-o cratiță grea. Se amestecă treptat în apă, amestec de oțet, sare și cayenne. Gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Adăugați unt, câte 1 lingură la un moment dat, până când amestecul s-a îngroșat și ajunge la 160 CP, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Tăiați friptura în felii subțiri;serviți cu sos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de filet. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.