Filet cu sos Bearnaise

Filet cu sos Bearnaise
Muschiulet cu sos Bearnaise ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 356 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, și Filet la grătar cu unt de Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea și piperul de usturoi; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.
5
Între timp, într-o cratiță, combinați oțetul, ceapa verde, tarhonul și piperul; aduceți la fierbere. Tulpina, rezervând lichid; aruncați ceapa verde și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Puneți gălbenușurile de ou într-o cratiță grea. Se amestecă treptat în apă, amestec de oțet, sare și cayenne. Gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați unt, câte 1 lingură la un moment dat, până când amestecul s-a îngroșat și ajunge la 160 CP, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9
Tăiați friptura în felii subțiri;serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de filet. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista