File De Somon Jalapeno Cu Miere

File De Somon Jalapeno Cu Miere
Fileurile de somon Jalapeno cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă de la Food.com are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Fileuri De Somon Glazurate Cu Miere, Fileuri De Somon Glazurate Cu Muștar De Miere, și Fileuri Simple Glazurate Cu Miere (Somon).

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista