File de chefal roșu cu Haricots Verts și caise uscate
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de rouget, caise, haricots verts și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Verde, Club 55 Haricots Verts, și Haricots Verts Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat pește uscat, apoi scor pielea de fiecare file de două ori în diagonală cu un cuțit ascuțit pentru a ajuta la prevenirea le de la curling în tigaie.
Periați partea pielii cu 1 lingură de ulei (total) și aranjați fileurile cu pielea în jos pe o tavă.
Periați părțile din carne cu încă o lingură de ulei și condimentați cu 1/2 linguriță de sare.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește. Saut haricots Verts, caise și nuci de pin prăjite până când fasolea este crocantă, cu niște margini aurii, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă menta și 1/4 linguriță sare. Împărțiți între 4 farfurii și păstrați la cald în cuptor. Ștergeți tigaia.
Încălziți tigaia curățată și o altă tigaie mare și uscată (nu antiaderentă) la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați 1/2 lingură de ulei într-o tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi, apoi așezați 4 fileuri cu pielea în jos în tigaie, apăsând imediat fiecare plat cu o spatulă pentru a preveni ondularea înainte de a adăuga următoarea. Rotiți restul de 1/2 lingură de ulei în altă tigaie, apoi adăugați fileurile rămase în același mod. Gătiți peștele, fără să vă întoarceți, apăsând plat după cum este necesar, până când pielea este aurie și peștele este aproape gătit (va continua să gătească de la căldură reziduală), 3 până la 4 minute.
Aranjați 2 fileuri, cu pielea în sus, peste legume pe fiecare farfurie.
Stropiți ușor plăcile cu ulei suplimentar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.