Fierbinte Kielbasa Dip

Fierbinte Kielbasa Dip
Hot Kielbasa Dip este un Hor d ' oeuvre care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 143 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, cârnați polonezi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fierbinte Kielbasa Dip, Salată Fierbinte De Cartofi Cu Kielbasa, și Picant Kielbasa Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1 / 2-qt. bol sigur pentru cuptorul cu microunde, brânză cremă de căldură, neacoperită, la maxim 45 de secunde. Se amestecă smântâna, laptele, maioneza și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Adăugați kielbasa, 1/4 cană de ceapă și parmezan; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
KielbasaKielbasa
CeapăCeapă
3
Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 2-3 minute sau până când este încălzit, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se presară cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Serviți cu biscuiți sau legume. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut rosul. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate14
Revista