Fierbinte joc Plăcintă

Fierbinte joc Plăcintă
Fierbinte joc Plăcintă nevoie de aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $19.32 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1208 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită amestec ciuperci, ceapă pentru copii, ceapă și frunze de dafin. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hot Pizza Dip + Banner mare de joc realizat cu farfurii de hârtie, Joc Plăcintă, și Du - mă la minge de joc Ice Cream Pie.

Instrucțiuni

1
Desfaceți fazanii și scoateți picioarele. Folosind vârful unui cuțit foarte ascuțit, detașați picioarele unde coapsa se alătură corpului. Apoi tăiați fileurile de sân din cutia toracică cât mai îngrijit posibil și lăsați-le deoparte. Aruncați restul carcasei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare, rumeniți picioarele și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați morcovul, ceapa și 2-3 crenguțe cimbru, rozmarin, frunze de dafin și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se toarnă vinul, se fierbe pentru a reduce cu trei sferturi, apoi se amestecă Roșia pură. Gatiti timp de 1-2 minute, turnati 1,25 litri de apa si aduceti la fierbere rapida. Îndepărtați orice grăsime și gunoi care se ridică la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Fierbeți stocul până se reduce la jumătate până la aproximativ 600 ml, aproximativ 15 minute. Se strecoară bulionul și se toarnă înapoi în tigaie. Se fierbe până se reduce la aproximativ 300 ml. Puteți compensa până la acest punct cu 2 zile în avans sau puteți îngheța stocul până la 1 lună. (Carnea de picior nu este folosită în această rețetă, dar puteți tăia
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Faceți o țelină pură. Saut țelina în unt cu 2 crenguțe rozmarin într-o tigaie acoperită timp de 15-20 de minute până se înmoaie. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți stocul, puneți un mic ladleful într-un blender sau robot de bucătărie cu țelina, apoi blitz la un pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Feliați fileurile de sân în bucăți mari și braconați-le în stoc timp de 7 minute până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Adăugați cârnații, braconați timp de 8-10 minute, apoi îndepărtați și feliați. Ia stocul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și sotati pancetta timp de 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați șalotele sau ceapa și puțin ulei, apoi gătiți încă 5 minute. Se amestecă amestecul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Adăugați mai mult ulei în tigaie și prăjiți ciupercile timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați în castron și aruncați împreună cu mâinile sau cu o lingură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Introduceți păstârnacul în tigaie cu mierea și frunzele unei crenguțe de cimbru. Condimentați și gătiți timp de 5-7 minute, aruncați cimbrul și scoateți-l în castron împreună cu carnea. Se toacă câte o crenguță de cimbru, rozmarin și pătrunjel, se adaugă în castron și se aruncă totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Încălziți stocul și amestecați în 1 lingură de țelină pură și muștar. Puneți restul pur în fundul unui vas dreptunghiular adânc de 22 x 10 cm. Răsturnați umplutura deasupra, apoi turnați peste stoc. Vasul de plăcintă umplut poate fi acoperit cu folie alimentară și răcit până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
17
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Întindeți patiseria pe o scândură ușor făinată până la grosimea de 1 monedă. Bateți gălbenușurile până se omogenizează și periați puțin în jurul marginii vasului de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
19
Așezați patiseria deasupra și apăsați în jos marginea pentru a sigila. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați excesul, apoi ciupiți marginile pentru a sertiza.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
20
Periați uniform cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
21
Tăiați câteva forme ovale mici, marcați frunzele în centru și ciupiți capetele. Fixați pe patiserie și glazurați cu oul. Fixați crenguțele de cimbru deasupra și zdrobiți peste niște fulgi de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
22
Coaceți plăcinta timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 și coaceți încă 20-25 de minute până devin aurii și crocante. Lăsați să stea timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista