Fidea de pătrunjel cu ciuperci și proaspete
Fidea de pătrunjel cu ciuperci și proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Dacă aveți la îndemână unt, piper, cuburi de bouillon de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată proaspătă de ciuperci și pătrunjel, Taitei Cu Patrunjel De Lamaie Cu Unt, și Bourguignon De Vită Și Tăiței De Pătrunjel Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând cuburi de bulion de pui în apă.
Între timp, topiți 4 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci feliate, și saut 5 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile sunt maro auriu.
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul tocat, tăiței și 1 lingură rămasă. unt. Se amestecă piperul după gust.
* 1 (8-oz.) pachetul de ciuperci asortate, feliate, poate fi înlocuit.