Fettuccine cu sos de scoici și cartofi
Fettuccine cu sos de scoici și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 522 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de scoici, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine cu sos de Bacon-Scoica, Fettuccine de spanac cu sos de unt de scoici și roșii tăiate cubulețe, și Fettuccina scoicii lui Rachel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Se scurge și se pune într-un castron cu sosul de scoici. Pune deoparte.
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului, aproximativ 8 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Adăugați uleiul și untul în oală și reveniți la foc mediu. Sotati usturoiul si patrunjelul 1 minut.
Se toarnă amestecul de sos de cartofi și scoici și se aduce la foc mic.
Adăugați fettuccina gătită și sucul de lămâie în sos și încălziți aproximativ 30 de secunde.