Fettuccine cu sos de scoici și cartofi

Fettuccine cu sos de scoici și cartofi
Fettuccine cu sos de scoici și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 522 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de scoici, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine cu sos de Bacon-Scoica, Fettuccine de spanac cu sos de unt de scoici și roșii tăiate cubulețe, și Fettuccina scoicii lui Rachel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge și se pune într-un castron cu sosul de scoici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
4
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați uleiul și untul în oală și reveniți la foc mediu. Sotati usturoiul si patrunjelul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se toarnă amestecul de sos de cartofi și scoici și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
7
Adăugați fettuccina gătită și sucul de lămâie în sos și încălziți aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină GătităFettuccină Gătită
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista