Fidea de orez prăjită cu carne de porc și creveți
Fidea de orez prăjită cu carne de porc și creveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de usturoi, piper, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de porc prăjită, mazăre de zăpadă și tăiței de orez, Andy Ricker ' s Phat Thai (tăiței de orez prăjiți cu creveți, Tofu și arahide), și Creveți Prăjiți Pe Tăiței.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței de orez în apă caldă pentru a acoperi până devin flexibili și albi strălucitori, 15 până la 20 de minute. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rulantă la foc mare.
Scurgeți tăiței înmuiați, adăugați-i în oală și scoateți-i de pe foc.
Lăsați să stea timp de 6 până la 8 minute.
Se scurge bine și se pune într-un castron lângă aragaz. Veți avea aproximativ 2 căni de tăiței.
Într-un castron mic, combinați blaturile de ceapă verde, sosul de pește, apa, sosul de soia, zahărul, sarea și piperul și amestecați bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Așezați lângă aragaz, împreună cu clești sau o spatulă mare pentru a muta tăiței în jurul tuturor ingredientelor rămase.
Într-o tigaie mare, adâncă sau într-un wok, încălziți uleiul la foc mediu-mare timp de 30 de secunde.
Adăugați usturoiul și porția albă de ceapă verde și aruncați bine.
Adăugați carnea de porc și gătiți până când își schimbă culoarea, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de sos de pește, aruncați bine, apoi adăugați tăiței. Gatiti aproximativ 1 minut, aruncand si impingand taiteii pentru a condimenta si incalziti-i uniform, apoi impingeti-i intr-o parte si adaugati crevetii.
Gatiti crevetii pe o parte pana la roz. Aruncați pentru a lăsa cealaltă parte să gătească, apoi adăugați spanacul și mugurii de fasole (dacă folosiți). Scoateți ușor masa de tăiței pentru a acoperi creveții și legumele și lăsați-i să gătească timp de 30 de secunde. Aruncați totul bine, adăugând până la ceașcă de apă dacă tigaia se usucă. Verificați dacă carnea de porc și creveții sunt gătite și transferați tăiței într-un platou de servire. Trageți câțiva creveți în vârf și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;