Fidea de orez cu pui și legume
Fidea de orez cu pui și legume este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 4,13 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, bețișoare de morcov, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă orez prăjit și tăiței de fasole Mung cu creveți, pui și legume, Fidea de orez prăjită cu legume, și Fidea de orez prăjită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Adăugați tăiței de orez, amestecați pentru a se scufunda și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie să muște, aproximativ 15 minute.
Se toarnă tăiței într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a se scurge; rezervă bulion.
Între timp, setați o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare și adăugați 1 linguriță de ulei; când este fierbinte, se toarnă ou și se învârte pentru a face o clătită subțire de hârtie. Gatiti pana la set, aproximativ 1 minut. Glisați clătita din tigaie pe o scândură și lăsați-o să se răcească, apoi tăiați-o în fâșii subțiri.
Într-un castron mic, amestecați puiul cu baza de supă de tăiței și vinul de orez.
Se toarnă 2 linguri de ulei într-un wok de 14 inci sau o tigaie de 12 inci (cu cel puțin 2 1/2-in.- laturi înalte) la foc mare. Când este fierbinte, adăugați amestecul de pui și amestecați până când nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați morcovi și amestecați până când este fraged-crocant pentru a mușca, 1 până la 2 minute.
Adăugați ciuperci și amestecați până când începe să se rumenească, dar încă ferm pentru a mușca, 45 de secunde până la 1 minut.
Adăugați varza și amestecați până abia se ofilesc, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Turnați puiul și legumele într-un castron.
Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei în wok și turnați tăiței înmuiați. Se amestecă energic pentru a se separa, apoi se gătește până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Se adaugă amestecul de pui-legume și se amestecă până se încălzește și se amestecă bine, adăugând puțin din bulionul de pui rezervat dacă amestecul pare prea uscat; rezervați bulionul rămas pentru alte utilizări. Se amestecă sare după gust.
Se toarnă tăiței într-un vas de servit și se acoperă cu fâșii de ou.