Fidea De Cartofi Dulci (Japchae)

Fidea De Cartofi Dulci (Japchae)
Fidea de cartofi dulci (Japchae) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 387 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $2.29 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, tăiței de cartofi dulci, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci, Japchae (Tăiței Coreeni De Cartofi Dulci Prăjiți), și Japchae (Tăiței De Sticlă Coreeni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii de cartofi dulci intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 4 pana la 5 minute. Scurgeți imediat și clătiți bine sub apă rece. Asigurați-vă că nu gătiți prea mult tăiței, altfel își vor pierde textura masticabilă. Dacă doriți, tăiați tăiței cu foarfece în lungimi de 6 până la 7 inci pentru a mânca mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Blanch spanacul în apă clocotită. Clătiți imediat sub apă rece, stoarceți apa din frunze și formați-o într-o bilă, apoi tăiați mingea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
3
Combinați spanacul, jumătate de usturoi, 1/2 linguriță de ulei de susan și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Puneți deoparte pentru a lăsa aromele să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carnea de vită, usturoiul rămas, 1 linguriță de sos de soia și 1 linguriță de ulei de susan. Se amestecă până când carnea de vită este gătită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați ceapa, ciupercile și morcovul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
7
Adăugați ceapa verde și prăjiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
8
Se ia de pe foc.
9
Într-un castron mare, combinați bine tăiței, amestecul de vită, spanacul, restul de 1/4 cană de sos de soia, 1 lingură de ulei de susan și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
PastePaste
SpanacSpanac
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se servește cald, presărat cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
11
De la gătitul coreean rapid și ușor de Cecilia Hae-Jin Lee. Text copyright 2009 de Cecilia Hae-Jin Lee. Fotografii Copyright 2009 de Julie Toy. Publicat de Chronicle Books.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista