Fidea cu unt cu salvie prăjită
Fidea cu unt cu salvie prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunzele de salvie, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Taitei de dovlecei Butternut cu alune prăjite și salvie crocantă, Tăiței vegani de dovlecei cu Butternut și migdale prăjite cu sos de dovleac-salvie, și Taitei Cu Unt.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Într-o tigaie, topiți 4 linguri de unt.
Adăugați salvia și gătiți la foc moderat până când sunt crocante; cu o lingură pliată, transferați într-un bol mic.
Adăugați încă 1 lingură de unt în tigaie.
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți până la parfum, 1 minut.
Se adaugă stocul și se fierbe până se reduce la 1 cană, 8 minute. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Gatiti taiteii pana la al dente; se scurge. Întoarceți tăiței în oală.
Adăugați stocul redus și restul de 3 linguri de unt și aruncați bine. Se amestecă 1/2 cană de brânză rasă și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un bol, acoperiți cu salvia prăjită și restul de 2 linguri de brânză rasă.