Cupcakes cu ciocolată espresso
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă cupcakes cu ciocolată espresso. Această rețetă servește 24. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 398 de calorii . 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, praf de copt, pudră espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22% . Încercați cupcakes cu ciocolată espresso , cupcakes cu ciocolată espresso și cupcakes cu ciocolată espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 24 de căni de brioșe cu căptușeală de hârtie.
Într-o cratiță medie, combinați untul, pudra de cacao, ciocolata și pudra de espresso. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este omogen.
Se lasa sa se raceasca 20 de minute.
Într-un castron mare, bate zahărul și ouăle la viteză medie-mare cu un mixer până devin pufoase.
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat la amestecul de zahăr, bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna.
Turnați aluatul în cupele pentru brioșe pregătite.
Coaceți până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată, 12 până la 14 minute.
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe grătare de sârmă.
Peste fiecare cupcake se împrăștie sau se întinde glazură cremoasă de espresso. Acoperiți cu boabe espresso acoperite cu ciocolată, dacă doriți.
Într-un castron mare, combinați smântâna și pudra de espresso, amestecând până când praful de espresso se dizolvă.
Se adauga untul si se bate la viteza medie cu un mixer pana devine cremos. Adaugati treptat zaharul de cofetarie, batand pana se omogenizeaza.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cupcakes funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.