Cotlete de porc umplute de mama

Cotlete de porc umplute de mama
Cotletele de porc umplute de mama este un aperitiv care servește 6. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Un amestec de pesmet, apă, porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Încercați Mom's Best Pork Chops , Mom's Perfect Pork Chops și Mom's Perfect Pork Chops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-înalt. Rumeniți cotletele, întorcându-le o dată și transferați-le într-o tavă de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lamaie GoyaSuc De Lamaie Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
3
Adăugați apă și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingură Grămadă De Piper AlbLingură Grămadă De Piper Alb
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite
5
Când cotletele sunt aproape gata, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti si amestecati telina si ceapa pana cand ceapa devine translucida. Se amestecă pesmet, porumb, condimente pentru păsări de curte, sare și piper. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se pune umplutura peste cotlete si se pune la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Rulouri Focaccia Cu RoșiiRulouri Focaccia Cu Roșii
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
3 Linguri De Ceai Tăiat Felii Subțiri, Doar Partea Verde3 Linguri De Ceai Tăiat Felii Subțiri, Doar Partea Verde
1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
4 Căni Imagine Bulion De Legume Organice4 Căni Imagine Bulion De Legume Organice
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite
6
Coaceți, descoperit, încă 15 minute, sau până când nu mai este roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista