Ficat tocat cu ceapă caramelizată

Ficat tocat cu ceapă caramelizată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Ficatul tocat cu ceapă caramelizată ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grăsime de pui, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Ficat Cu Ceapă Caramelizată Și Slănină, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficat Tocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați ficatul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ficat De PuiFicat De Pui
2
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ficatul de pui și saut-ul până când ficatul este ușor maro și încă roz în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se toarnă orice sucuri reziduale din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați restul de ulei sau grăsime și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este caramelizată, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Se ia de pe foc și se lasă ceapa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Tăiați gros ficatul.
10
Adăugați ficatul într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează sau până când se obține consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Tăiați ouăle, lăsând gălbenușurile să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Adăugați ouăle și ceapa și orice lichide de gătit rămân în tigaie la ficatul purificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper, ajustând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
15
Se servește rece cu biscuiți sau pâine. Ficatul tocat se consumă cel mai bine în ziua în care este făcut, dar poate fi păstrat la frigider timp de una până la două zile mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
FicatFicat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista