Ficat tocat cu ceapă caramelizată

Ficat tocat cu ceapă caramelizată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Ficatul tocat cu ceapă caramelizată ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grăsime de pui, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Ficat Cu Ceapă Caramelizată Și Slănină, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficat Tocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați ficatul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ficat De PuiFicat De Pui
2
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ficatul de pui și saut-ul până când ficatul este ușor maro și încă roz în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se toarnă orice sucuri reziduale din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați restul de ulei sau grăsime și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este caramelizată, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se ia de pe foc și se lasă ceapa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Tăiați gros ficatul.
10
Adăugați ficatul într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează sau până când se obține consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Tăiați ouăle, lăsând gălbenușurile să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Adăugați ouăle și ceapa și orice lichide de gătit rămân în tigaie la ficatul purificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper, ajustând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
15
Se servește rece cu biscuiți sau pâine. Ficatul tocat se consumă cel mai bine în ziua în care este făcut, dar poate fi păstrat la frigider timp de una până la două zile mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
FicatFicat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista