Ficat tocat cu ceapă caramelizată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Ficatul tocat cu ceapă caramelizată ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grăsime de pui, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Ficat Cu Ceapă Caramelizată Și Slănină, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficat Tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați ficatul de pui cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când sclipesc.
Adăugați ficatul de pui și saut-ul până când ficatul este ușor maro și încă roz în centru, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească.
Se toarnă orice sucuri reziduale din tigaie.
Adăugați restul de ulei sau grăsime și încălziți la foc mic.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este caramelizată, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă ceapa să se răcească.
Adăugați ficatul într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează sau până când se obține consistența dorită.
Transferați într-un castron mediu.
Tăiați ouăle, lăsând gălbenușurile să se sfărâme.
Adăugați ouăle și ceapa și orice lichide de gătit rămân în tigaie la ficatul purificat.
Se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper, ajustând după cum este necesar.
Se servește rece cu biscuiți sau pâine. Ficatul tocat se consumă cel mai bine în ziua în care este făcut, dar poate fi păstrat la frigider timp de una până la două zile mai mult.