Fettuccini cu sos de ciuperci, șuncă și trandafir
Fettuccini cu sos de ciuperci, șuncă și trandafir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 494 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de paste fettuccine, oregano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui rapid și ușor + Fettuccini cu ciuperci, Fettuccini Primavera cu sos de lămâie, și Fettuccini de pui cu sos de arahide #EatHealthy15.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă ciupercile feliate și oregano, busuioc și pătrunjel. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul din ciuperci s-a evaporat.
Adăugați bucățile de șuncă și gătiți încă 4 până la 5 minute.
Se toarnă smântâna grea și se aduce la fierbere. Amestecați încet sosul de spaghete și ardeiul roșu zdrobit amestecându-l în cremă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul s-a redus cu o treime si este gros.
Așezați fettuccini pe farfurii și tocați chiar și porții de sos deasupra.