Sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb

Sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb
Reteta sandwich-uri de porc cu sos de gratar alb este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 566 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Alabama A tras sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb, Sandvișuri de porc cu sos de grătar cu bere rădăcină, și Sos De Grătar Alb Coaste De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pulverizați grătarul cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Gratiți pâinea timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte până când este ușor prăjită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Pentru sosul de grătar: într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie, oțetul de cidru de mere, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pentru amestecul de condimente: într-un castron mic, amestecați împreună pudra de chili, oregano, semințe de țelină, boia de ardei și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Stropiți Cotletele de porc pe ambele părți cu ulei de măsline și presărați cu sare și piper. Frecați amestecul de condimente peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2
Grătar timp de 4 minute. Întoarceți Cotletele de porc și periați partea superioară a fiecărei cotlete cu 1 lingură de sos de grătar. Gatiti inca 3-4 minute pana cand sunt fierte si un termometru pentru carne introdus in partea cea mai groasa a cotletelor Inregistreaza 150 de grade F. feliati Cotletele de porc in felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Întindeți o parte din fiecare felie de pâine cu puțin sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Așezați frunzele de salată, feliile de roșii și murăturile pe 4 felii de pâine. Se acoperă cu carnea de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Adăugați feliile de pâine rămase deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista