Ruloul de tort de cartofi dulci este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți cartofi dulci, făină în creștere, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Gatiti cartea: tort de cartofi dulci, Rulou De Clătite Cu Ceai Verde De Cartofi Dulci, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
1
Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; deoparte. Într-un castron, bateți ouăle la viteză mare timp de 5 minute. Bateți treptat zahărul până când este gros și de culoare lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Adăugați cartofi dulci; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3
Combinați făina și scorțișoara; pliați în amestec de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
4
Răspândiți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Coaceți la 350 de minute timp de 10-15 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute; inversați tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Sos Ponzu Preparat
6
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Fruct Tartinabil Mur Fără Semințe
7
Pentru umplere, într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor, untul și vanilia până la pufos. Îndoiți nucile. Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform pe tort până la 1/2 inch. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțite
1/2 Kilogram De Brânză Monterey Jack Feliată Subțire
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
Nuci Pecan Planters®
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
8
Rulează din nou. Acoperiți și refrigerați până la servire. Praf cu zahăr cofetarilor, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțite