Fettuccine cu sos de roșii

Fettuccine cu sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu sos de cremă de roșii. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, apă, fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu sos de cremă de roșii, Fettuccine cu sos de cremă de roșii uscat la soare, și Fettuccine în sos de smântână, roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in 4 litri de apa clocotita cu 1/4 lingurita de sare timp de 8 minute sau pana cand taiteii sunt aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
2
Scurgeți pastele printr-o sită peste un castron; rezervați 1 1/3 căni de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand este foarte parfumat si fraged, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și roșii; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 1/3 căni de apă pentru paste rezervate; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
TomateTomate
UsturoiUsturoi
SareSare
6
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
7
Adăugați paste, măsline și ardei roșu; gatiti 3 minute sau pana cand pastele sunt al dente, aruncand pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de paste în 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de busuioc. Împărțiți Parmigiano-Reggiano în mod egal între porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ardei RoșuArdei Roșu
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista