Fettuccine cu sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu sos de cremă de roșii. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, apă, fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu sos de cremă de roșii, Fettuccine cu sos de cremă de roșii uscat la soare, și Fettuccine în sos de smântână, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in 4 litri de apa clocotita cu 1/4 lingurita de sare timp de 8 minute sau pana cand taiteii sunt aproape al dente.
Scurgeți pastele printr-o sită peste un castron; rezervați 1 1/3 căni de apă de gătit pentru paste.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand este foarte parfumat si fraged, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și roșii; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 1/3 căni de apă pentru paste rezervate; aduceți la fierbere.
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați paste, măsline și ardei roșu; gatiti 3 minute sau pana cand pastele sunt al dente, aruncand pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de paste în 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de busuioc. Împărțiți Parmigiano-Reggiano în mod egal între porții.