Fenicul la grătar, praz și vinete cu sos de usturoi-Miso

Fenicul la grătar, praz și vinete cu sos de usturoi-Miso
Fenicul la grătar, prazul și vinetele cu sos de usturoi-Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 94 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miso, apă, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Salată de vinete la grătar cu usturoi-vinetă miso, Nasu Dengaku (vinete la grătar cu sos dulce Miso), și Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați prazul, vinetele, feniculul și usturoiul într-un coș de grătar pe un grătar sau pe o tigaie pentru pui; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, intorcandu-va frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți prazul, vinetele și feniculul de pe foc și gătiți usturoiul încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4
Combinați mirin și apă într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Strângeți căței de usturoi pentru a extrage pulpa; puneți pulpa într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul mirin și miso; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
7
Se toarnă sosul peste legume și se aruncă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista