Fenicul la grătar, praz și vinete cu sos de usturoi-Miso
Fenicul la grătar, prazul și vinetele cu sos de usturoi-Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 94 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miso, apă, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Salată de vinete la grătar cu usturoi-vinetă miso, Nasu Dengaku (vinete la grătar cu sos dulce Miso), și Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați prazul, vinetele, feniculul și usturoiul într-un coș de grătar pe un grătar sau pe o tigaie pentru pui; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, intorcandu-va frecvent.
Scoateți prazul, vinetele și feniculul de pe foc și gătiți usturoiul încă 5 minute.
Combinați mirin și apă într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute.
Strângeți căței de usturoi pentru a extrage pulpa; puneți pulpa într-un blender.
Adăugați amestecul mirin și miso; procesați până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste legume și se aruncă bine pentru a acoperi.