Feliile de șuncă ale lui Doreen pe grătar
Feliile de șuncă ale lui Doreen pe grătar sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, șuncă, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sucul de lămâie și hreanul preparat.
Încălziți amestecul de zahăr brun în cuptorul cu microunde la foc mare 1 minut sau până se încălzește.
Scorați ambele părți ale felii de șuncă.
Așezați pe grătarul pregătit. Se unge continuu cu amestecul de zahăr brun în timp ce se gătește la grătar. Grătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.