Felii de vinete prăjite cu sos cremos de creveți
Feliile de vinete prăjite cu sos cremos de creveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $2.58 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați o băutură atât de gustoasă din lapte de nucă de cocos, bulion de legume, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Spaghete E Fagioli Și Felii De Vinete Prăjite, Supă de vinete prăjită bogată și cremoasă, și Felii De Vinete Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți vinetele cu uleiul.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.În timp ce vinetele se gătesc, puneți băutura din lapte de cocos, iarba de lămâie, rădăcina de ghimbir, migdalele, nuca de cocos, bulionul și pasta de curry într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și creveții.Așezați fiecare felie de vinete, lingurați sosul de creveți deasupra și garnisiți cu coaja și coriandru.