Felie de șuncă de vacanță cu inele de mere cu scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați felia de șuncă de vacanță cu inele de mere de scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mere de gătit, sos fierbinte, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Inele De Mere De Desert Cu Sirop De Cremă De Scorțișoară, Salată De Fructe De Vacanță De Toamnă: Scorțișoară De Mere Citrice, și Inele De Smântână De Vacanță.
Instrucțiuni
Scor de grăsime pe felie de șuncă.
Așezați felia de șuncă într-un vas mare de mică adâncime ușor uns; periați cu sos fierbinte.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 14
Transferați pe un platou de servire.
Mere de miez și tăiate în inele groase de 1/2". Lipiți cuișoarele în inele de mere.
Combinați bomboanele cu apă și scorțișoară într-o tigaie mare; aduceți la fierbere, amestecând până când bomboanele se dizolvă.
Adăugați inele de mere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcându-vă frecvent.
Scoateți inelele de mere din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați zahăr în tigaie, amestecând până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fierbere; se fierbe 10 până la 12 minute sau până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni.
Adăugați inele de mere în tigaie, întorcându-vă pentru a glazura ambele părți.
Transferați inelele de mere de scorțișoară pe platoul de servire. Lingura rămase glazura peste sunca si inele de mere.