Felie de șuncă de vacanță cu inele de mere cu scorțișoară

Felie de șuncă de vacanță cu inele de mere cu scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați felia de șuncă de vacanță cu inele de mere de scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mere de gătit, sos fierbinte, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Inele De Mere De Desert Cu Sirop De Cremă De Scorțișoară, Salată De Fructe De Vacanță De Toamnă: Scorțișoară De Mere Citrice, și Inele De Smântână De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Scor de grăsime pe felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați felia de șuncă într-un vas mare de mică adâncime ușor uns; periați cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Transferați pe un platou de servire.
5
Mere de miez și tăiate în inele groase de 1/2". Lipiți cuișoarele în inele de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Combinați bomboanele cu apă și scorțișoară într-o tigaie mare; aduceți la fierbere, amestecând până când bomboanele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați inele de mere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcându-vă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Scoateți inelele de mere din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați zahăr în tigaie, amestecând până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fierbere; se fierbe 10 până la 12 minute sau până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați inele de mere în tigaie, întorcându-vă pentru a glazura ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați inelele de mere de scorțișoară pe platoul de servire. Lingura rămase glazura peste sunca si inele de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista