Fast Lemon Green Fasole

Fast Lemon Green Fasole
Fast Lemon Green Fasole este o rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete cu 4 porții. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 47 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bucăți de slănină adevărată, fasole verde tăiată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu lămâie, Fasole verde cu lămâie și Fasole verde cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea, apa și ceapa într-un 1-qt. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 4-5 minute sau până când devine crocant; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista