Fasole verde și pere cu slănină

Fasole verde și pere cu slănină
Fasolea verde și perele cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 348 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare și piper, pere de bosc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Fasole verde și pere cu slănină, Saut fasole verde și pere, și Fasole verde cu slănină.

Instrucțiuni

1
Gătiti slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este parțial gătită, dar nu maro, 5 până la 6 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați slănina scursă, fasolea verde și perele într-o cratiță mare; turnați suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți până la fiert și fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți din tigaie într-un vas de servire cu o lingură pliată, drenând excesul de apă. Condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista