Fasole verde și morcovi cu sos Teriyaki

Fasole verde și morcovi cu sos Teriyaki
Rețeta fasole verde și morcovi cu sos Teriyaki ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, apă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de porc și fasole verde cu sos teriyaki, Fasole verde teriyaki prăjită și ciuperci, și Tigaie Teriyaki Somon cu fasole verde.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista