Fasole verde și ardei susan-soia
Fasole verde și ardei susan-soia durează aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 131 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți fasole verde - uite, ulei de susan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o poți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49%. Fasolea verde cu susan-soia, fasolea verde cu sos de soia si Tempura de susan si fasolea verde cu sos de soia sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea verde în bucăți de 2 inci într-un unghi.
Adăugați apă, sare, după gust și gătiți fasolea 5 minute, apoi scurgeți fasolea.
Puneți tigaia înapoi pe aragaz și adăugați ulei vegetal.
Încinge tigaia la foc mare până când uleiul dă fum.
Adăugați fasolea și ardeiul roșu și prăjiți 2 minute.
Adăugați uleiul de soia și susan și transferați într-un vas de servire.
Se orneaza cu seminte de susan si se serveste.