Fasole verde saut si ceapa cu Bacon
Saut fasole verde și ceapă cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă de cocktail, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde sotată cu ciuperci și ceapă, Fasole verde saut cu ciuperci și ceapă Cipollini caramelizată, și Fasole Verde Saut Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 4 minute sau pana cand este crocanta. Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați.
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie; zdrobiți slănina și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați zahăr și cimbru; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand ocazional.
Adăugați fasolea; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Adăugați oțet, sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă slănina mărunțită chiar înainte de servire.