Fasole verde prăjită cu Pancetta
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Fasolea verde prăjită cu Pancetta ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 106 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde prăjită cu Pancetta, ceapă roșie și usturoi de la școala de gătit Stir, Fasole Verde Cu Pancettan Și Șalotă, și Fasole verde cu salvie și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. în tigaie antiaderentă de 8 inci, gătiți pancetta la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; pus deoparte. Rezervă picături.
În tigaie cu jumătate de foaie de 18x13 inci, aruncați fasole verde, ceapă, ulei, sare, piper și picături rezervate.
Prăjiți descoperit 15 până la 20 de minute, amestecând de două ori sau până când fasolea este fragedă.