Fasole verde picantă și dulce
Fasolea verde picantă și dulce necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 100 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole Verde Dulce Picant, Fasole verde dulce și picant, și Fasole verde dulce și picantă în stil asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Scurgeți și aruncați lichidul din 1 cutie de fasole verde; goliți ambele cutii într-o cratiță la foc mic. Aduceți la foc mic; adăugați slănină și ceapă dulce.
Creșteți căldura la mediu-scăzut. Amestecați scorțișoara, sarea și nucșoara în fasolea verde. Gatiti amestecul pana cand ceapa este transparenta, dar nu inca moale, aproximativ 10 minute.