Fasole Verde Migdale

Fasole Verde Migdale
Fasolea verde cu migdale este o garnitură care servește 6. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 152 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole verde, semințe de țelină, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde cu migdale, Fasole verde cu așchii de migdale și Fasole verde cu unt de migdale.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topește untul; se adauga bulionul, semintele de telina si piperul. Se amestecă fasolea. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 9-11 minute sau până când devine crocant, amestecând din când în când. Se amestecă sosul de soia și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista