Fasole verde cu salvie și Pancetta
Fasolea verde cu salvie și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 156 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, fasole, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie, Fasole verde fragedă cu Pancetta, și Fasole verde cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, 4 pana la 6 minute, in functie de marimea fasolei.
Întindeți fasolea pe prosoape de hârtie. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Combinați pancetta și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Saut la foc mediu pana cand pancetta este crocanta, separand bucatele cu 2 furculite, aproximativ 10 minute.
Adăugați salvie și amestecați până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Se adauga fasolea si saut-ul pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de pancetta și aruncați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat.
Se transferă într-un castron mare; se presară cu fleur de sel, dacă se dorește, și se servește.
* O sare de mare cu o aromă deosebit de subtilă, complexă; vândut la magazinele specialty foods și online la chefshop.com.