Fasole verde cu salvie și Pancetta

Fasole verde cu salvie și Pancetta
Fasolea verde cu salvie și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 156 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, fasole, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie, Fasole verde fragedă cu Pancetta, și Fasole verde cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, 4 pana la 6 minute, in functie de marimea fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Întindeți fasolea pe prosoape de hârtie. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Combinați pancetta și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Saut la foc mediu pana cand pancetta este crocanta, separand bucatele cu 2 furculite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați salvie și amestecați până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Transferați pe placă.
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se adauga fasolea si saut-ul pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10
Adăugați amestecul de pancetta și aruncați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
11
Se transferă într-un castron mare; se presară cu fleur de sel, dacă se dorește, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
12
* O sare de mare cu o aromă deosebit de subtilă, complexă; vândut la magazinele specialty foods și online la chefshop.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista