Fasole verde cu branza si bacon
Fasole verde cu brânză și bacon este o garnitură fără gluten. Această rețetă face 6 porții cu 188 de calorii, 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, fasole verde, ceapă verde și maioneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină și brânză feta, Fasole verde cu merișoare, slănină și brânză de capră și Fasole verde cu merișoare, slănină și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 2 1/2 litri cu un capac.
Pune fasolea verde într-o tigaie mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și gătiți doar până când fasolea este fierbinte și verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron mare.
Gatiti baconul intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumeneste uniform si crocant, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toate, cu excepția 1 lingură de picurare. Reveniți la foc și adăugați ceapa verde; gatiti pana ce ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de bacon, brânză Cheddar, smântână, maioneza, sare și piper la fasole verde; se amestecă.
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit; acoperiți cu capacul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.