Fasole Tempura Prăjită

Fasole Tempura Prăjită
Reteta Tempura fasole prajita este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 6 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de fasole verde, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fasole Sichuan prăjită la uscat, Fasole Verde Prăjită, și Fasole Picantă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți uleiul în friteuză la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-un castron mare adăugați făina, amidonul de porumb, praful de copt, zahărul și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se amestecă în apa de sodă și se amestecă până se formează un aluat. Înmuiați fasolea în aluat, fiind sigur că scuturați excesul. Prăjiți fasolea în loturi timp de 2 până la 3 minute până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Scoateți pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Aranjați fasolea pe un platou și serviți cu sos cald de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Nota bucătarului: când prăjiți fasolea, asigurați-vă că coșul de friteuză este scufundat în ulei. Aruncați fasolea în coșul din ulei pentru a vă asigura că fasolea nu se lipește de coș atunci când gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Raats Original Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista