Fasole roșie și orez

Fasole roșie și orez

Instrucțiuni

1
Adăugați cârnați, ceapă și usturoi și saut până când ceapa se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se amestecă fasolea cu sucurile, bulionul și condimentul creol. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când aromele sunt amestecate și amestecul este foarte gros, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Împărțiți orezul gătit între boluri mari de supă de mică adâncime. Puneți amestecul de fasole peste orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Divide cooked rice among large shallow soup bowls. Spoon bean mixture over rice and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista