Adăugați cârnați, ceapă și usturoi și saut până când ceapa se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă fasolea cu sucurile, bulionul și condimentul creol. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când aromele sunt amestecate și amestecul este foarte gros, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Împărțiți orezul gătit între boluri mari de supă de mică adâncime. Puneți amestecul de fasole peste orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Divide cooked rice among large shallow soup bowls. Spoon bean mixture over rice and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat