Fasole roșie picant și orez

Fasole roșie picant și orez
Fasole roșie picant și orez este un fel principal care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 264 de calorii , 14 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 54% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole roșie picante peste orez , fasole roșie și orez vegetarian picant și orez roșu cu cârnați habanero și fasole roșie .

Instrucțiuni

1
Sortați și clătiți fasolea. Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric, puneți toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și orezului. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, 3 până la 4 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă din când în când, adăugând apă după cum este necesar pentru a face un sos gros. Chiar înainte de servire, îndepărtați foile de dafin și amestecați cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista