Fasole roșie picant și orez este un fel principal care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 264 de calorii , 14 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 54% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole roșie picante peste orez , fasole roșie și orez vegetarian picant și orez roșu cu cârnați habanero și fasole roșie .
Instrucțiuni
1
Sortați și clătiți fasolea. Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric, puneți toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și orezului. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, 3 până la 4 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă din când în când, adăugând apă după cum este necesar pentru a face un sos gros. Chiar înainte de servire, îndepărtați foile de dafin și amestecați cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)