Fasole Lima De Țară
Țară fasole Lima ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de morcov, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Lima cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Cârnați cu fasole Lima.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți fasolea. Întoarceți fasolea în tigaie; se amestecă sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 30
Gatiti feliile de bacon intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; pune slănina deoparte.
Adăugați ceapa și morcovul la picături în tigaie; saut 5 minute sau până devine auriu.
Adăugați amestecul de ceapă, slănină, 2 căni de apă și unt la amestecul de fasole în cuptorul olandez; se amestecă bine. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând la fiecare oră.