Fasole La Grătar Cu Aragaz Lent

Fasole La Grătar Cu Aragaz Lent
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea la grătar cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr brun, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Verde La Grătar Cu Aragaz Lent, Fasole la grătar cu aragaz lent și cârnați polonezi, și Coaste La Grătar Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți slănină și ceapă la foc mediu, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați slănina, ceapa și ingredientele rămase, inclusiv lichidul rezervat. Capac; gatiti la foc mic setarea 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista