Fasole la cuptor II
Fasolea la cuptor II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, muștar, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Fasole La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas de copt de 9x9 inch, combinați carnea de porc și fasolea, zahărul brun, ceapa, ketchup-ul, muștarul, sosul Worcestershire și oțetul și condimentați cu sare și piper după gust. Se acoperă cu feliile de slănină.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră, sau până când sosul se îngroașă și slănina este gătită.